Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
rozycki

S!zz

Recommended Posts

Mój Nick w grze: RozYck[!]

Nick Admina/Gracza S!zz

Data,godzina, mapa zdarzenia:

Opis Sytuacji: Bez pod stawne rozwalanie kampy

Ewentualne dowody w postaci SS/demka: Potwierdza ci co graja

O co prosisz: Ban

RozYck[!] przypadkowo wcisło mi sie "e" i przestawiłem klocka ale chciałem to naprawić

każdemu może się zdarzyć .:(

sory ale muszę dopisac

Fokus - kto mi klocki przestawił jak miałem golden gloka ty miałes czerwony kolor gdzieś mam demo muszę poszukać

Okej szukaj :) ja ci nie przestawiałem tylko powiększałem i w każdym razie nie niszczyłem ani nic :) a ty powinieneś mieć po aminie za powody wyżej + Yhy przypadkowo -.- perfidnie żeś rozwalił spowalniacza i klocka obok spowalniacza jak i że zabiłeś 2 graczy znajdujących się na kampie :)

Mhm Sizz to jest jakieś nie ogarnięte dziecko po 1 niszczy kampy rozwala klocki kradnie je graczom nie wykonuje celow zm i to jest admin ?? -.- Black prosze rozpatrz to poważnie bo to jest nie normalne , żeby tak admin się zachowywał + dostałem bana na 15 min za obraze , napisałem do niego frajerze z powodu zniszczenia kampy a ten mi bana wyrwał to obiecałem mu , że poleci wcześniej za swoje zachowanie i na farta dałem mu bana na 30 min bo to beszczelne jest ...

Z Góry dziękuje ^^

PS: Pozdro Fokus. ^^,

napisałem do niego frajerze

napiałes: jebany frajerze i za to poleciał ban

nie nadajesz sie na admina obraza innych graczy , wez ogra blokuje klockami kazdego n1 mnie bo wyszet z klatki ale mam dowód 56588199646703846281.jpg

Guest Anonymous

na screenach jest wszystko pokazane..

Dostajesz ostrzeżenie.

Lecz mogę się mylić dlatego poczekamy na wypowied¼ H@ ;)

Dodałeś jakieś trzy klocki po bokach bo gracze próbowali skrócić ...I nie kłam lecz przyznaj się do winy bo takie zachowanie nic ci nie da, było mnóstwo świadków ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...