Jump to content
--:--
Cs-StaraSzkola.pl Sieć serwerów multiplayer
Sign in to follow this  
>> | Kamil | <<

Mam problem z dzwiękami

Recommended Posts

Witam mam taki problem, że jak np: ct puszcza muzyke , wlącza gong lub rozpoczyna mecz gwizdkiem wgl tego nie słyszę cz mógłby mi ktoś pomóc? Tutaj dam screeny całych ustawień gdyby trzeba było coś pozmieniać to napiszcie.

SS:

http://speedy.sh/JJ8cS/SS4.bmp

http://speedy.sh/22q8C/SS3.bmp

http://speedy.sh/eeFqY/SS1.bmp

http://speedy.sh/XXpFa/SS2.bmp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wejdź w folder z CS, w cstrike, lub cstrike_polish wejdź w models i w jb_piter. Usuń stamtąd wszystko/wszystkie dźwięki, wbij na serwer to Ci się pobierze od nowa, może to zadziała. A jak nie to spróbuj na innym nonsteamie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chodzi ci których nie słychać?

Muzyka z menu CT

Gong z menu CT

Zakończenie / rozpoczecie meczu przez CT

Zobacze jeszcze coś w tych folderach :)

A więc popaczałem w tych folderach i nie mam tam wgl wgranych dźwięków jedynie mam czapki i jakaś pałka itd puszcze screeny folderu.

http://speedy.sh/336Tz/SS6.bmp

http://speedy.sh/DDmsu/SS5.bmp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sprawdź czy pobierają Ci się wszystkie pliki Serwerowe, czy nie masz coś w configu, cl_allowdownload "1" - to powinieneś mieć, nie masz to wpisz. Jeśli nie pomoże wgraj soundy ręcznie do odpowiedniego folderu. Ostatecznie reinstalacja/zmiana cs na inny.

Pozdrawiam

#Zamykam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...