Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Szyberek

Wymagania GTA V PC

Recommended Posts

Cb to nie interesuję.. A niektórych tak.. Ja sam chcę mieć GTA V. Ale mam bardzo słabego kompa.. ;/..

Ty taki głupi ? OMG... Demon Szyberek (Czy jak to się pisze xd) Napisał "TU MACIE WSZYSTKO" LINK ... Boże a nie mógł skopiować ze strony i podać źródła ? Skąd możemy wiedzieć czy to nie reflink albo nie inne za przeproszeniem gónwo.... Więc mógł tylko skopiować dodać podać skąd to i tyle, proste a jak nie potrafi użyć mózgownicy to już nie mój problem. !

Ty taki głupi ? OMG... Demon Szyberek (Czy jak to się pisze xd) Napisał "TU MACIE WSZYSTKO" LINK ... Boże a nie mógł skopiować ze strony i podać źródła ? Skąd możemy wiedzieć czy to nie reflink albo nie inne za przeproszeniem gónwo.... Więc mógł tylko skopiować dodać podać skąd to i tyle, proste a jak nie potrafi użyć mózgownicy to już nie mój problem. !

Człowieku i po co się srasz ?Gdyby był to reflink to byłby przynajmniej skrócony czy coś. A linka do źródła podał więc po co miałby wszystko kopiować ? Raczej ty użyj mózgu bo zachowujesz się jak gnojek który czepia się o bóg wie co ... Dopiero co wróciłeś i o wszystko się czepiasz ..

Co do wymagań niestety nie spełniam ;/ . Ale od Lipca mam nowego kompa więc będzie chodzić :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...