Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Forumowy Oprawca

Cinek - Dążenie do doskonałości

Recommended Posts

Nigdy mnie sygnaturki czy avatarki nie interesowały dlatego zająłem się dtp, identyfikacją wizualną oraz grafiką dla kibiców. Będę umieszczał w tym temacie swoje prace, te dawniejsze jak i aktualne. Większość rzeczy ujrzało światło dzienne.

Teraz chciałbym pokazać Wam parę rzeczy, które zrobiłem dla Klubu Kibica AZS Politechniki Warszawskiej.

25457934035761446474.png

07312946428042024192.png

98912135586808149881.png45685710662603179876.png

Zapraszam do komentowania :)

do doskonałości Ci jeszcze wiele brakuje, aczkolwiek zapytam się..

25457934035761446474.png

sygnet sam robiłeś? Całość?..

Daj więcej swoich prac,bo po tych mało mogę stwierdzić na jakim stopniu jesteś ; )

Niby na pierwszy rzut oka spoko,ale jak się tak przyjrzeć,to można zauważyć wiele niedociągnięć.

Zastanawiam się cały czas,czy loga na koszulce sam robisz,czy tylko dodajesz napisy,jednakże twoje prace tak,czy siak są bardzo nudne.

Ja w nich nie widzę nic fajnego,coś co by Mnie jakoś "poruszyło"..

Ćwicz dalej.

No no powiem ci jedynie co mi przychodzi na myśl to są porostu są świetne. Jeśli ty dopiero zaczynasz z tym przygodę, to jak na początek prezentujesz naprawdę wysoki poziom. Jeśli Ciebie to kręci to życzę ci duuuużych sukcesów w tym ;).

Szukając dobrego projektu an grafikę spróbowałem takiego czegoś i nie jestem zadowolony z niej. Dlatego tylko tutaj możecie to zobaczyć.

Bardzo ładna.

Szyberek ma rację z tym zielony.

Tak jak mowił Szyberek z tym zielonym wtedy by było okej . I może dodatkowa opcja styłu nadruk Chodzi mi o taki specjalny nadruk jesli Admin danego serwera zamiawia takową koszulke to styłu Nick admina i serwer np WesternMod . Lub sam nick

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...