Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Tabixter

Kolejna propozycja koniec włamywania!

Recommended Posts

Siemka moja propozycja jest taka aby wgrać plugin na hasło! Tak na hasło czyli ktoś aby zagrać najpierw musi się zalogowac to by było moim zdaniem dobre rozwiązanie żeby nikt sie nie włamywał a gdyby zdażyło się że ktoś by się włamał to na forum ten użytkownik któremu sie włamano pisze że chciałby prosić o zresetowania hasła i było by git :D

o to samo apelowałem miesiąc temu, to by było bardzo fajne bo co chwile są te podszywki.Ale Black mi wtedy powiedział, że nie zrobi tego bo bedzie tak , że jakaś podszywka wejdzie i komu założy hasło i wtedy będzie musiał usuwać mu i będzie zamieszanie i wgl... Ale jakby to zrobił to każdy by sobie ustawił hasło a jak cos to na forum może da znać...

Jestem ZA, ale wątpie że Black to zrobi ;/

Ja teraz nie mam czasu,a co będzie jak będą jeszcze pisali żeby hasło zmienić.Odpada.

Jak ktoś chce hasło to wystarczy vipa kupić.Łatwiej się gra bo jest szybszy exp wiecej prezentow dropi itp.A vip kosztuje 3zł przelewem.

Plugin na hasła jest w internecie za free a nikt go prawie nie ma na serwerze bo są z nim same problemy :/Był przeciesz na pb kiedyś i dzieci zakładali komuś hasła .

Guest Anonymous

Ja jetem za nie, kupcie VIP'a i nie bd problemu a tak to już nie jest wina Black'a. Nie gracie tu od początku i nie wiecie jaki z tym jest problem. Ja już kilkakrotnie pisałem dlaczego jestem na nie i wydaje mi się, że dawałem odpowiednie argumenty.

Guest Anonymous

Dobra niech Black zrobi co chce lecz ja mówię, że to zły pomysł

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...