Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
HoliganS

JailBreak

Recommended Posts

Aktualny mod :JailBreak

Ilość slotów :16

Link do GT:http://www.gametracker.com/server_info/178.19.107.196:27023/

Lokalizacja serwera : Polska (Łód¼)

Hosting : cs-serwers.pl

Kontakt z Opiekunem Serwera:GG :46069365

Jak długo posiadasz serwer:Idzie 2 miesiąc

Dlaczego chcesz dołączyć :Ponieważ Odeszłem od sieci cs-brodnica.pl nie potraktujcie tego jako reklame ... , Mój serwer rozkręcał ich sieć więc nie miałem po co tam siedzieć , Dodam że zawsze wiczorami lub popołudniem jest ponad 10+ ludzi na serwerze są to stali gracze. Wczoraj wysłałem przelew aby kupić sobie reklame na serwer wiec jest luz , dodam ze serwer jest już rozkręcony ;) Dziękuje i proszę o odpowiedz , Pozdrowionka all

PolishGamer ruletka jest zabawy są wszystko jest tylko nie mam żadnego tłumaczenia ale jestem do dyspozycji jeżeli podasz mi jakiś link jak to zrobić odrazu zostanie wgrane na serwer , Ponieważ jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim czymś jak tłumacznie zabaw w mp3 dlatego jestem otwarty na takie propozycje ;)

Byłem tam,tylko nie słyszę nikogo na micro bo tam grają same ns'y,ale serwer fajny.

Jestem za dołączeniem,jeden minus to słaby hosting(chyba najsłabszy jaki moze być) i mało slotów jest.

Hosting nie jest wcale taki słaby mam na nim serwery od 2lat i nie moge powiedzieć złego słowa nie ma lagów ani crashów , Musisz zaaktualizować steam żeby słyszeć nsów ;) są gorsze hostingi takie jak : Gameserv , Ownserwer ze slotami nie ma problemów bo mam kasę na hoście ale po co mi więcej slotów narazie niech te 15 się zapełni ;)

No black dodaj. Jail Break to calkiem fajny serw tyle ze trzeba miec okolo 16 lat i steama bo raz wszedlem jak mialem 13 lat

i ns'a. Nie było o czym gadac. Aktualnie tez czasem lubie wejsc na JB. Czemu nie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...