Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
zaza

skarga na ubt

Recommended Posts

Zły dział. Przenoszę do odpowiedniego działu.

Twój nick: jest kasia wika wixa pixa kurwa

Nick oskarżonego: kilero

IP/SID oskarżonego: .

Data i godzina zdarzenia: 28.11.2024 około 15

Dowody:

Chatbox + 2 tematy z działu odwołania

Opis sytuacji:

Dostałem wczoraj bana z powodem: Do sprawdzenia 

Po czym killero który totalnie nie ma pojęcia na czym polega rozpisywanie demek, rozpisuje demko w sposób niekompetentny

Tutaj rozpiska jego oraz moja

Cytat

0:48 : Przygotowanie pod model (wcelowujesz się po czym delikatnie ci się celownik przestawia na model który jest za skrzynią  ) WH +B

Słysze oponentów w ilościu kilku to po co mam wychylać na wszystkich jak moge sobie stopniowo wychylić a przeskok celownika to widziałeś chyba sprawdzając pova na 30fpsach i 60hz XD

3.16: Podejśćie na gale pod ścianę po czym wychylasz (może nie wcelowany ale wiesz ze tam jest)  (obstawiam ze kroki słyszalne były)  WH (OFF) +/- B

Przecieć chłop strzela z awp to jak mam nie wyjść wcelowany w pozycje z której słysze strzały???

3:25 Podejście pod romana na A (Słychać strzały) (Korekcja na model) +B

XD? zostaje jedna osoba z przeciwników to logiczne że sprawdze wszystkie miejscówki zanim pobiegne jak debil defować bombe + dodatkowo przez moim wychyleniem oponent zaczyna strzelać przez co wiem dokładnie gdzie jest.  A o tej "korekcji na model" to nawet nie wspomne xDDDDDDDDDD

5:32 Wchodzisz do górnego i już wiesz że on jest po prawj stronie (Model) +B

ok jedno +/-B bo wyszedłem wcelowany prosto w oponenta bez żadnego info ale czysty przypadek nawet widząc po czasie reakcji że strzał oddałem po jakiejś sekundzie bo przez prezenty ledwo co główke tam zobaczyłem

7:05 Model +WH

w 6:44 widać jak chłop ucieka w strone pochylni a następnie poprostu ide wpatrzony w uwaga POCHYLNIE XDDDD

7:17-8:36 Normalnie odprawiłeś festyn szukanie fragów gdzie ok reszta jest w porzadku bo ich widzisz ale ten ostatni udowodnił że masz +WH  +B

a więc tak przez całą trase na plecy przeciwników sprawdzałem miejscówki w których odziwo nikogo nie było. 1 kill w plecy 2 kill najpierw missuje z awp w plecy i dobijam z digla 3 kill w plecy 4 kill słysze kroki też w plecy zabijam 5 kill za to ciekawy uznałeś że UDOWADNIA O MOIM WH. Bomba leży na ziemi więc logiczne chyba że jako tt będę wykonywał cele mapy i pójde po nią DODATKOWO w 8:31 widze nawet model ziomeczka na który nie zareagowałem bo myślałem że bedzie w innym miejscu i po sprawdzeniu lewej i prawej strony po wyjściu z trupa dopiero chłopa zabijam WYSKAKUJĄC. No popisałeś się teraz z tym UDOWADNIANIEM XD

12:24 Pierwszy flesh leci gdzie normalnie byś miał biało to masz normalny obraz +WH +B

Widze flesza odwracam się chyba logiczne chociaż powątpiewam patrząc na tą twoją rozpiske czy cokolwiek tutaj jest logicznego w normalnym graniu XD

12:25 Dobry unik od flesh'a gdzie powinieneś mieć biało +WH +B

Ten drugi flesz to wgl wybuch chyba przed skrzynką to nie wiem jak mam mieć kurwa z niego biało XDDDDDDD

14:42 Patrzysz w górę site A po czym Nagle patrzysz na paczki i ci robi korektę na model

Sytuacja 50/50 mógł wychylic z bsa mogl wychylić z pochylni. Rzucił he z pochylni to się wcelowałem a patrząc po oponentach to wątpie w ich umiejętności i wiedze że można wgl z góry bsa peekować ct.

Po czym jak wstawiłem prośbe o ponowne rozpatrzenie demka przez osobe która ma jakiekolwiek pojęcie na ten temat to wypisuje na chatboxie rzeczy jakby był nie wiadomo jakim włascicielem sieci tutaj i się poczuwa fest chłopaczek

image.png.6bb0cf087068d8139f54090a1c780533.png

image.thumb.png.db90af6b11189bbb6024d33a220c30a9.png

image.thumb.png.da2d06c1f4e4a5aac73f83382cfa9560.png

W skrócie cwaniak + osoba która nie ma pojęcia jak się rozpisuje demka/sprawdza ssy ma range ubt ;)

Nie będę się tu zbytnio rozpisywać, bo uważam że jest to bezsensowne.

odniose się tu zarówno do jednego jak i drugiego. CS ma być chyba dla każdego rozrywka i odskocznia od jakiś przyziemnych, codziennych spraw. Jesteśmy społecznością, a przede wszystkim każdy z nas jest człowiekiem; młodszym czy starszym, z wiekszym lub mniejszym doświadczeniem. Natomiast nie będziemy tolerować tutaj obrażania nikogo. Uważam, że każdy może się pomylić i każdy ma prawo do tego by czegoś nie wiedzieć i w razie W zapytać kogoś innego. Od tego jesteśmy. Odnosząc się do pracy UBT nie odnotowałam i nie zasłyszałam żadnych nieprawidłowości, aczkolwiek jak wcześniej wspomniałam każdy ma prawo do pomyłki czy niewiedzy. Nie mniej jednak dążymy do tego, by każdemu z naszych graczy grało się jak najlepiej i miło spędzał u nas czas. 
Sprawa bana została zamknięta, tym samym zamykam ten temat i jeszcze raz uprzejmie proszę o kulturę. Uprzedzam, że nagminne zachowania w postaci takiej jak miało to miejsce będę nagradzane ostrzeżeniem a finalnie usunięciem z naszej społeczności i tyczy się to Was obu w związku z wczorajszym sporem oraz Wszystkich innych, którzy w przyszłości podejmą ryzyko łamania regulaminu 😊

Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...