Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Wladimir

Prosze o banika x2

Recommended Posts

Mój Nick w grze:Wladimir

Nick Admina/Gracza:

1.DeVelin:D (Kamil)" 3629 STEAM_0:0:159323168

2."prawy klawisz" 3539 STEAM_0:0:986222651

3."StReCzO xD" 3676 STEAM_ID_LAN

4."OKuRwA JaKi DuPsZoT" 3583 STEAM_0:0:715384264

Data,godzina, mapa zdarzenia: 30.12.2013 po 15

Opis Sytuacji:słynna mapa rats_1337 i rash przez tych graczy

Ewentualne dowody w postaci SS/demka: http://speedy.sh/vaMRy/rash2.rar

O co prosisz: o najdłuższy ban za rash

Jak admin by miał banować za rash to ty 1 byś poleciał albo mr.king . We¼ teraz będziesz pisał na każdego skargi a sam pewnie rashujesz nadal i respkilla robisz żałosne to jest .

Jak admin by miał banować za rash to ty 1 byś poleciał albo mr.king . We¼ teraz będziesz pisał na każdego skargi a sam pewnie rashujesz nadal i respkilla robisz żałosne to jest .

Kolego rashowałem teraz już nie rashuje powiem lepiej będę walczył z rasherami.i nie zajmujemy się teraz mną tylko tymi raserami.

Ciekawa zmiana ;) wyjdzie ci to na dobre zobaczysz . Dobrze ,że z nimi walczysz ,ale marne szanse masz . Przydał by się admin ,który by siedział z 4h dziennie na serwerze to by ogarnął ich wszystkich ,a tak napiszesz skargę przeczy ta ją dopiero black lub jakiś admin pó¼niej dostanie bana na 30 min zapewne i pó¼niej skończy się ban i to samo będzie lecz jeśli by z nimi walczyło około 5/6 osób to może i by było mniej rasherów :).

Ciekawa zmiana ;) wyjdzie ci to na dobre zobaczysz . Dobrze ,że z nimi walczysz ,ale marne szanse masz . Przydał by się admin ,który by siedział z 4h dziennie na serwerze to by ogarnął ich wszystkich ,a tak napiszesz skargę przeczy ta ją dopiero black lub jakiś admin pó¼niej dostanie bana na 30 min zapewne i pó¼niej skończy się ban i to samo będzie lecz jeśli by z nimi walczyło około 5/6 osób to może i by było mniej rasherów :).

Złożyłem podanko bo ja siedzie prawie 8h dziennie to większość było na NIE powód zrobiłem literówkę bo pisałem zaraz po wstaniu i napisałem dziennie przez 1 N to jest niedorzeczne żeby dawać NIE za 1 błąd...Ale chcieli mnie udupić to się pierdołki czepili.I czepili się ze rashowałem dobra roshowałem ale nie tylko ja teraz nie rashuje a jak bym miał admina to z pewnością bym nie rashował bo 3rash i po adminie.

Dał by balck 10s blokady graczy i chuj z tym że ktoś z innego teamu poleci ale inny zdąży uciec przez te 10s.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...