Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

stachu jones

[Odbanowany] Prosze o unbana

Recommended Posts

35 minut temu, Salazar napisał:

Prócz zrobionego dema ( ktore jak wczoraj sam się zorientowales nie działają) to niestety nie mam

Demka działają tylko były problemy z godzinami, zapomniałem zmienić strefy czasowej na serwerze w stanach gdzie trzymamy hltv.

Już z tym zrobiłem, poniżej znajduje się link do starych dem, gdzie moga byc neipoprawne godziny.

http://dema.cs-staraszkola.pl/dema/skopane/

Jeśli znajdziesz to je rozpisz. W przeciwnym wypadku będziemy musieli dać ub, jeśli czituje to i tak czeka Go ban.

24 minut temu, BlaQ517 napisał:

Demka działają tylko były problemy z godzinami, zapomniałem zmienić strefy czasowej na serwerze w stanach gdzie trzymamy hltv.

Już z tym zrobiłem, poniżej znajduje się link do starych dem, gdzie moga byc neipoprawne godziny.

http://dema.cs-staraszkola.pl/dema/skopane/

Jeśli znajdziesz to je rozpisz. W przeciwnym wypadku będziemy musieli dać ub, jeśli czituje to i tak czeka Go ban.

Jak będę w domu przed kompem to postaram się to przejrzeć 

2 minuty temu, Salazar napisał:

Jak będę w domu przed kompem to postaram się to przejrzeć 

Z tego co widzę nie ma tego demka, zerknij jeszcze jak będziesz i daj znać.

5 godzin temu, BlaQ517 napisał:

Z tego co widzę nie ma tego demka, zerknij jeszcze jak będziesz i daj znać.

Nie moge znalesc nawet mapy(DD2 Long) na ktorej dostal bana.

Widocznie demo przepadlo

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Similar Content

• By BlaQ517
      Urodzinowy konkurs odbędzie się w nieco późniejszym terminie.
      Proszę w odpowiedzi podawać propozycje.zasad konkursu.

Wstępna lista nagród:
      2 x [Konto STEAM] Counter-Strike Complete (CS:GO + CS:S + CS 1.6) 2 x [Konto STEAM] Counter-Strike 2 x [Konto STEAM] Insurgency [Konto STEAM] 12 Labours of Hercules + 12 Labours of Hercules II [Konto STEAM] Half-Life 2 + HL 2: Episode One + HL 2: Deathmatch [Konto STEAM] Battlefield: Bad Company™ 2 [Konto STEAM] Football Manager 2013 [Konto STEAM] POSTAL 2 [Konto STEAM] Serious Sam 2
        [Prezent STEAM] Dino D-Day [Prezent STEAM] Serious Sam 2 [Prezent STEAM] Deponia
        [Klucz STEAM] Hitman 2: Silent Assassin [Klucz STEAM] RACE Injection [Klucz STEAM] Two Worlds Epic Edition [Klucz STEAM] Orbital Gear [Klucz STEAM] Anomaly Warzone Earth [Klucz STEAM] Knightshift [Klucz STEAM] Endorlight [Klucz STEAM] Knights and Merchants HD [Klucz STEAM] Pressure [Klucz STEAM] Bloop [Klucz STEAM] Enclave [Klucz STEAM] Commander: Conquest of the Americas [Klucz STEAM] Camera Obscura
        [Konto Origin] Battlefield 3™
        5 x [PB/WM/COD]1  Premium na okres 30 dni 5 x [PB/WM/COD/DD2]1  VIP na okres 30 dni 5 x [TeamSpeak 3] VIP na zawsze 
    • By EldziaPL
      Twój nick z gry\;: NeQ Twój SteamID:STEAM_3:0:1655464335 Twoje IP:89.71.169.150 Kiedy zbanowany (data + godzina):podobno 13 maja Powód bana:see banlist Link do zrzutów ekranu: nie dostałąm ss mam tylko 1 ss z innego servera (proszę o odbanowanie server jest super a ja nic nie zrobiłam) może to dam bo ss nie mam nikt mi nie zrobił [AMXBans] =============================================== bardzo proszę o unbana [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!  [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.  [AMXBans] Zbanowany Nick: NeQ  [AMXBans] Powod: 'See banlist'  [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-staraszkola.pl  [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_3:0:1655464335'  [AMXBans] Twoje IP: '83.7.212.188'  [AMXBans] ===============================================  Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja
    • By YouScared
      Twój nick z gry: YouScared
      Twój SteamID: VALVE_3:4:2021391861
      Twoje IP: 83.25.171.89
      Kiedy zbanowany (data + godzina): 2015-06-25 18:50
      Powód bana: Wstaw ssy na cs-staraszkola.pl
      Link do screenshotów: http://www.speedyshare.com/ZEkzX/ss-y.zip
    • By lordgumisiek
      Twój nick z gry: LordGumisiek
      Twój SteamID: STEAM_3:0:1914724753
      Twoje IP: 83.11.70.168
      Kiedy zbanowany (data + godzina): 21.06.2015 - 11:51:45
      Powód bana: Wstaw ssy na cs-staraszkola.pl
      Link do screenshotów: http://www.mediafire.com/download/2j1oprsit5yx9pd/Ss.rar
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...