Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sn1CkY

samowolka kakusia

Recommended Posts

Nick oskarżonego: Kakus
Nick oskarżyciela: Papa Smurf
Powód skargi: Kakus usunął sobie nadanego warna prze mnie.
Dowody: ma 0 warnów w profilu, nikt nie nadal mu "-1" wartości warna, a w dziale prośby o unwarna nie widnieje jego temat, gdzie ktoś mu nadaje unwarna.
Czego oczekujesz: Myślę, że degradacja była by adekwatna, ponieważ patatajnik za takie coś dostał degradację, w dodatku ostatnio kakuaś stracił m@ i dostał od blacka ostatnią szansę, a tutaj takie coś? Dodam jeszcze od siebie to, że rozdaje śmieszne warny, które nie powinny mieć miejsca, sprawa browarka, black (H@) pozwolił używać randamowego przekleństwa na SB i za to nie możemy dawać warnów.
Edited by ✪ Papa Smurf

Warn został odrobiony za pomocą wysłanego smsarrow-10x10.png, potwierdzenie u KarQ.

Po za tym patatajnik nie został zdegradowany za takie cos tylko sam chciał degradacji. :d

74851090042913766331.jpg

Papa smerf , Black tak powiedział na TS ? A świadkowie ? Nikt tego nie słyszał dlaczego mamy wierzyć ? 

Po dwa regulamin co mówi ? Nie wolno przeklinać .. :):) sprostujcie regulamin i będzie git . 

Break pisalem Ci jaka byla sytuacja i za co dostalem warna.Dostalem warna bo myslalem,ze tu tez jest ta emotka.

Moim zdaniem moderator nie powinien sobie sam sciagac.Powinien zaczekac na h@ albo na kogos z wyzszych.

Edited by Browar

Skarga sluszna. Kakus wypad :) Sorry, ale za moich czasow to moderator gdyby sciagnal Sobie sam range to wylecialby przez blacka na zbity pysk. A wy Sobie podzwalacie na wszystko. Warna powinien Ci sciagnac ktos wyzszej rangi. A NIE TY SAM SOBIE. Tak samo jakbys sam zamknal na Siebie skarge .. Jedno i to samo .. 

Po pierwsze z patatajnikiem była inna sytuacja

Po drugie warn Browarka był słuszny bo przeklął więc o co chodzi? on się odwoływał i nic więc nie rozumiem dlaczego się wtrącasz do tego :) to jest inna sprawa...

ja proponuje dodać punkt do regulaminu, że moderator sam nie moze zdjąc sobie warna którego odrobił. A nawet,że moderatorom warny moze ściągać jedynie j@ lub h@...

aaa i jeszcze jedno Kakuś nie daje warnów za byle co tylko trzeba sobie zasłużyć ;)

Edited by WhaT's up

widocznie tego nie wiedzą... jest napisane są dowody nie ma? nie ma dowodów. Uwierz, że czasem lepiej się potrudzić i dopisać to niż mają być takie akcje...

uspokój się okej? nie ma punktu w regulaminie rozumiem jakby tego warna nie odrobił ale odrobił więc teoretycznie mógł ściągnąć warna po odrobieniu, poniewaz regulamin nie zabrania.

widocznie muszą mieć to napisane, żeby wiedzieć co mają robić a co nie..  ja nie amm zamiaru go bronić bo faktycznie sam tego nei powinien robic tak jak moderator nie moze zamknąć skargi na siebie.. ale skoro juz tak sie dzieje to dla świętego spokoju niech to dopiszą... 

Znowu bezsensowna skarga, zamiast zaciągnąć informacji wcześniej to lepiej napisać skargę i robić spam na forum. Ręce opadają.

Kakuś odrobił warna wysyłając SMS. Wszystko mam na PW..

Zamykam i apeluje o logiczne myślenie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...