Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
K!LL3R3K

Długość mapy

Recommended Posts

To fakt. 

I albo Black zmienił już czas trwania mapy albo jej długość jest uzależniona od pory dnia.

Teraz rano mapka trwa 15 minut, wieczorem tak jak napisał Killerek.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

• Similar Content

• By LEONARDINIO
      Witam serdecznie  chciałem wam powiedzieć abyście zmienili te mapy na pb bo przez połowę map kraszuje się cs i cholera jasna krew nagła zalewa gdy trzeba resetować komputer a poza tym część moich znajomych również odczuwa ten problem i szczerze mówiąc nie idzie grać na serwie przez to dlatego proszę o szybką reakcję jak i usunięcie  szkodliwych map.
      Będę wdzięczny jak i większość graczy gdy ogarniecie ten problem.
    • By Headshot13
      Jest to mój pierwszy post, więc witam serdecznie wszystkich.
      Ostatnio zmodowałem sobie cs 1.6 (broń,postacie, mapy w wysokiej rozdzielczości), chciałbym mieć nowe mapy, lecz nie znalazłem map w wysokiej rozdzielczości. Istnieją jakieś paczki nowych map w hd (albo w FullHD) ? Albo jakieś łatwe sposoby przerobienia zwykłych map ? Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
      Pozdrawiam
    • By Mefik
      Witam proponuję zmienić czas gry 1 mapy z 45 minut na 25 ponieważ po 20 minutach się już nudzi grać tą samą mapę.
    • By K!LL3R3K
      Witam, chciałbym zgłosić, że na koniec mapy trzech najlepszych graczy dostaje po 3, 2 i 1 PD zamiast 300, 200 i 100 PD. 
      Proszę o naprawienie tego
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...