Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
(PRO)boszcz

Mała zmiana

Recommended Posts

A ja jestem na NIE.

Wg mnie jeden perk to wystarczająco. Wyobraźcie sb, że ktoś dosatł Platyny i jako drugi Diamentowe. Niech gra jeszcze Szturmowcem z 50int i koleś będzie bił nie wiadomo jakie DMG. Albo druga sytuacja: Komandos (wiadomo full kondycji), Buty komandosa+Notatki ninji. Taki gracz bardzo szybko biegałby po mapie, 1/1 z kosy i jeszcze niewidka.

Można by się jeszcze doszukać podobnych sytuacji.

A ja jestem na NIE.

Wg mnie jeden perk to wystarczająco. Wyobraźcie sb, że ktoś dosatł Platyny i jako drugi Diamentowe. Niech gra jeszcze Szturmowcem z 50int i koleś będzie bił nie wiadomo jakie DMG. Albo druga sytuacja: Komandos (wiadomo full kondycji), Buty komandosa+Notatki ninji. Taki gracz bardzo szybko biegałby po mapie, 1/1 z kosy i jeszcze niewidka.

Można by się jeszcze doszukać podobnych sytuacji.

Propozycja odrzucona

Temat został zamknięty

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Similar Content

• By This Is It
      Więc tak chodzi o to że po zakończeniu mapy napisane jest  że ktoś wygrywa Vipa niestety Vip nie jest dodawany graczowi proszę to naprawić bądź wykasować bo tylko wprowadza w błąd i gracze są oburzeni tym że jest napisane że dany gracz dostaje darmowego Vipa na mapę a tak na prawdę go nie ma.
    • By BlaQ517
      NazwaBlock or change Unknown Command

AutorBlackDead

OpisPlugin pozwala usunąć lub zamienić na inny tekst Unknown Command po wpisaniu w konsoli niedostępnej komendy. 

Cvaryunknown_command_text "" // tekst na który ma zamienić Unknown Command  
      InstalacjaStandardowa 

Zrzuty ekranuBez pluginu:

Z pluginem | unknown_command_text "":

Z pluginem |  unknown_command_text "test 123":

Block or change Unknown Command - Pobrano z Cs-StaraSzkola.pl.rar
    • By ZyWiecki
      Z tego co widzę mała jest aktywność adminów na DD2 rano i koło południa. Albo jak siedzą to 3 na raz a potem żadnego. Aktualnie jest 18 graczy w tym 4 do zbanowania. Grać się nie da a Wy mówicie że mało godzin na serwerze? To pozdro.. Powodzenia..
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...