Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
Kozaczekxdd2

[Odbanowany] UB JoJoxBooMba

Recommended Posts

Twój nick z gry: JoJoxBooMba
Twój SteamID: ' VALVE_0 : 4 : 3473141 '
Twoje IP: 83.31.53.169
Kiedy zbanowany (data + godzina): 2015.04.02 Godziny nie pamiętam 
Powód bana: Powod : ' aktywny ' 

Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-staraszkola.pl

Dostałem bana niby za to że gram na aktywnym. Brawo dla admina po pierwsze mój brat gra na podobnym nicku i on wczoraj bana dostał i wstawiał ssy i o ile się nie mylę to on ma nick JoJoxBoMba a nie taki jak ja posiadam więc proszę o szybkiego UB bo to jakieś nieporozumienie. A skoro on ss-y i demko wczoraj wstawiał to dlaczego nie ma nic na forum ?

Edited by Kozaczekxdd2

Zajmowałem się tematem stworzonym przez Twojego brata, oraz to ja jestem adminem banującym w 2 przypadku. 

Powodem bana był prawie identyczny nick, dla " pokemona" doskonały - 1 literka w nicku to praktycznie żadna zmiana, dla mnie jeden pies. 

Wniosek o UB Twojego brata został skasowany, jak kilka innych zresztą, mieliśmy mały problem z forum czego skutkiem jest kilka usuniętych tematów.

JoJoxBoMba -  nie wiem czy zdążył zobaczyć mój post, wysłany został około 2:30 jeśli dobrze pamiętam.

Opisałem całe nagranie z HLTV, od jego wejścia na serwer aż po samego bana. 

Przekaż bratu że UB nie dostanie ( grał odpalony ), Tobie UB  już daje - przepraszam za bana.

Jednak jeśli masz zamiar grać aktywnie na naszym serwerze, po prostu proponuje zmiane nicku - unikniecie niepotrzebnych banów jak ten.

Odbanowany

Temat pozostaje zamknięty.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...