Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign in to follow this  
vENOM

Udostepnij na facebooku i pomoz chlopczykowi wrocic do taty

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

• Similar Content

• By MastHer
      Imię: Paweł
      Nick: MastHer
      Doświadczenie: Tak mam.
      Miałeś moderatora na innym forum?: Tak nawet na tej serwerowni.
      Dlaczego chcesz zostać moderatorem (minimum 3 zdania): Jestem adminem serwera PB od 7 mies i co do mojej pracy nie ma zarzutów . Chcę pomóc pilnować porządku na forum i słownictwa. Chcę też zamykać nieodwiedzane tematy i dawać warny za złe zachowanie.
      Co zrobisz jeżeli Twojego przełożonego nie będzie, a ktoś będzie miał problem?: Oczywiście że pomogę.
      Lubisz pomagać użytkownikom?: Zależy czy użytkownik chce mojej pomocy. Ale lubię.
      Kontakt (gg, FB, SKYPE, Steam): Steam: MastHer GG: już nie używam ale jeśli trzeba to mam w profilu.
      Kilka słów o sobie: Mam na imię Paweł interesuje się grafiką od kilku miesięcy . Interesuje sie również sportem grałem przez 3.5 roku w piłkę ręczną potem miałem rok przerwy teraz znowu zacząłem trenować ten fantastyczny sport. Gram czasami w CS 1.6 ale częściej w GO.
      10 reklam Forum(obowiązkowe):
      Zrobię reklamy jak Kod do reklam zostanie naprawiony. Nie mogę tego kodu na wiele stron wrzucić.

Co Do mojej degradacji. Nie zostałem zdegradowany za popełnienie błędu ale za spadek aktywności z wielu powodów.
  • Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...