DeviSant 0 Report post Posted October 22, 2013 Witam! Piszę ten temat z powodu nurtującego mnie problemu w grze nfs shift 2. Zrobiłem sobie małą przerwę, a teraz chciałem sobie zagrać w DLC's na kierownicy, a co do problemu to gdy włączam grę ledwo pokażę się obraz i wstępny krótki loading co u mnie zazwyczaj trwał kilka sekund teraz niby gra się nie zawiesza po prostu ten loading się nie kończy i nwm co zrobić. Próbowałem odinstalować/aktualizować/zainstalować starszą wersje NvidiaPhysX bez skutku. Już kilka razy go instalowałem i zawsze działał. Może jeszcze zainstaluje straszę sterowniki, ale jeżeli to nie zadziała to już nwm, dlatego zwracam się o pomoc na ulubionym forum. Liczę na waszą pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Creasted 0 Report post Posted December 2, 2013 Stare. Cls. Share this post Link to post Share on other sites
BlaQ517 326 Report post Posted December 2, 2013 Wiadomośc wygenerowana automatycznie. Ten temat zostal zamkniety przez administratora lub moderatora. Powód: Stare/Brak Zainteresowania Jeśli sie z tym nie zgadzasz, zgłoś to moderatorowi lub administratorowi. Z pozdrowieniami, Zespol Cs-StaraSzkola.pl Share this post Link to post Share on other sites