Toshiro 0 Report post Posted October 14, 2013 Mój Nick w grze: Tosiek <3 Nick Admina/Gracza: Punisher Data,godzina, mapa zdarzenia:de_rats_1337 14.10.2013 14:58 Opis Sytuacji:Sprawa wygląda następująco: wchodzę sobie na serwer będąc zaciekawionym, czym jest Western Mod. Od razu wszedłem do gry i wyskoczyły mi klasy do wyboru- pierwszy raz spotkałem się z czymś takim, więc zacząłem je przeglądać, ostatecznie wybierając jedną do gry. W tym momencie dostałem bana za "kampienie na respie". Aha, spoko. Brawo dla admina za taką wspaniałą reakcję. W taki sposób to Wy graczy nie zatrzymacie... Ewentualne dowody w postaci SS/demka:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Punisher [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-staraszkola.pl [AMXBans] Reason: 'kampisz na respie' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.31.141.83' [AMXBans] ======================================= O co prosisz: O ogarnięcie admina. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Anonymous Report post Posted October 14, 2013 hahahhaahahhaha beka z typa ; o Oczywiście admin będzie ukarany /zamykam i daje ub Share this post Link to post Share on other sites
BlaQ517 326 Report post Posted October 14, 2013 Wiadomośc wygenerowana automatycznie. Ten temat zostal zamkniety przez administratora lub moderatora. Powód: Problem zostal rozwiązany Jeśli sie z tym nie zgadzasz, zgłoś to moderatorowi lub administratorowi. Z pozdrowieniami, Zespol Cs-StaraSzkola.pl Share this post Link to post Share on other sites